Et bryllup er en helt fantastisk mulighet til å fotografere mange spennende situasjoner med vakre, pyntede mennesker i sitt beste festhumør. Forberedelser i spent forventning i vakre omgivelser, andaktsfull vielse, og festen etterpå med venner og familie. Så mange motiver på samme sted i en hel dag – eller noe ganger i tre dager. Kan man ønske seg noe bedre som fotograf? Trenger dere noen til å dokumentere bryllupet deres på en måte som gjør at dere kan huske hvor vakkert det var i mange år framover? Ta kontakt, så tar vi en prat om hva slags bilder dere kunne tenke dere, og hvordan dere ønsker å bli fotografert på en av de viktigste dagene i deres liv.

Jeg har tre forskjellige grunnpakker som passer i de fleste tilfeller:

BryllupsbilderVielse og BryllupsbilderHeldagspakke
Brudebilder, og ev. gruppebilder, ca 1 timeFotografering av vielse og brudebilderFotografen følger brudeparet hele dagen, ca 10 tim.
10 redigerte bilder i full størrelse10 redigerte bilder i full størrelse + 100 bilder i skjermstørrelse10 redigerte bilder i full størrelse +300 bilder i skjermstørrelse
5.400 kr.8.000 kr.18.750 kr.

 

Bildene som inngår leveres digitalt på minnepenn, og blir dine for alltid. Du trenger ikke kjøpe utskrifter av meg i ettertid, hvis du heller vil skrive ut bildene et annet sted. Du kan også legge til flere bilder enn de som inngår i pakken. Ekstrabilder koster 250 kr./stk.

Hvis du ønsker deg noe utover disse pakkene så er det bare å ta kontakt og spørre. Jeg er fleksibel.