Watt 69 – Classic Rock Night 2016

Siste band ut på scenen på Rock Night 2016 var «damp-rockebandet» Watt 69. De sier selve at de spiller mer eller mindre glemt musikk fra ca 1970 – musikk som fortjener å høres på.

Learn More

TUSH – Classic Rock Night 2016

TUSHs party-rock fikk Verdensteateret Kulturhus til å gynge i de sene nattetimer. Kodal-bandet viste som vanlig stor entusiasme og spilleglede når de gikk ut på scenen som nest siste band under Classic Rock Night 2016.

Learn More

TAKE COVER – Classic Rock Night 2016

Da Take Cover entret scenen ble publikum servert en gedigen porsjon klassisk Heavy Metal – Her var det mye 80-tallsmetall fra både England og De Forente Stater; og noe fra Norge også. Tungt!

Learn More

MIRROR IMAGE – Classic Rock Night 2016

Mirror Image var andre band ut på scenen på Classic Rock Night 2016. De stemte opp en lang rekke gode gamle rocke-klassikere mens temperaturen i Verdensteateret steg og det ble alt mer trangt om plassen foran scenen.

Learn More

RAGDOLLS – Classic Rock Night 2016

Stinn brakke og fem rockeband på scenen sørget for fullt trøkk på Verdensteateret Kulturhus, og først ut i rampelyset var Ragdolls.

Learn More

Kathrine og Lasse i Sandefjord

Kathrine og Lasse ble viet på tunet til den gamle husmannsplassen på Øvre Myra i Sandefjord i juni i fjor, mens solen strålte fra en skyfri himmel. Nå, litt senere enn jeg hadde tenkt, kommer bildene på bloggen.

Learn More

Take Cover

Her finner du bilder av rockebandet Take Cover fra Classic Rock Night 2015 i Sandefjord.

Learn More

Philips Pirater

Her kommer et nytt sett med bilder fra Classic Rock Night 2015. Denne gangen er det Philips Pirater som står på scenen.

Learn More

Tush

Jeg var på rockekonsert i Sandefjord i helgen: En hel gjeng med lokale band spilte «klassisk» musikk, og jeg tok noen bilder.

Learn More

Liv: Fotoutstilling i Sandefjord

I desember og januar hadde jeg utstilling i svømmehallen i Sandefjord: Det var portretter, bryllupsbilder og barnebilder. Den som ikke fikk anledning å besøke utstillingen kan se bildene her.

Learn More

Sommer, sol og bryllupsfotografering i Larvik

Elisabeth og Bård fra Sandefjord giftet seg ved Vikerøya skattkammer i Larvik i juli i fjor, og jeg fikk lov å være deres bryllupsfotograf. Det var knallvær, strålende sol. Perfekt vær for et bryllup. Men direkte sollys er hardt, og vanligvis ikke det mest flatterende. Her er noen tips om hvordan man kan få flotte bryllupsbilder i solskinn.

Learn More

Intervjuportrett i Larvik havn

Ole Dagfinn Sky er en mann med lang erfaring fra havner verden rundt. Han har reist i sjømannskirkens tjeneste i over 40 år, og truffet nordmenn så langt hjemmefra som Brasil, Singapore og Thailand. Men denne dagen besøkte han Larvik havn, egentlig bare fordi han likevel var i Larvik, og det passet fint å ta bilder denne dagen.

Learn More

Familiefotografering på Rennesik

Barna var blide og tålmodige, og lyset var nesten helt perfekt; en fin dag å være fotograf. Etter 45 minutter hadde vi allerede mange flotte familiebilder å velge mellom, så da var det bare å sette på kaffen.

Learn More

Gråtassen 2014

Bilder fra Gråtassen triathlon, lørdag 2. august 2014, i Kodal.

Learn More

Søstre fra Sandefjord

For et par uker siden besøkte Stella og Imma Rennesik igjen, for å få tatt noen nye portretter til sine fans. De to jentene har jo vokst veldig siden sist, og da er det fint at man kan få ta en tur og hilse på sin fotograf i skogen.

Learn More

Portrett av Tinius

Tinius er en kjekk ung kar, og så er han veldig interessert i skiskyting. Jeg tenkte at en kjekk kar med ski og rifle må kunne bli kjempebra på bild.

Learn More

Leon

Leon er en meget hyggelig ung man som jeg fikk gleden av å fotografere i hans hjem i Sandefjord for ikke så lenge siden. Han var nylig blitt døpt, og ville gjerne ta noen bilder i dåpskjolen før den ble for liten.

Learn More

Bryllupsfotografering med Mie og Richard

Om Mies og Richards bryllup. Og litt om lys, mørke og ISO

Learn More

Bryllupsfotografering i Sandefjord

Tidligere i sommer var jeg bryllupsfotograf for Maria og Thomas da de giftet seg i Sandefjord Kirke.

Learn More

Edwin

Etter en kort økt i studio var det på høy tid å ta en tur ut på tunet. Den som vil være barnefotograf får bare henge på.

Learn More

Josefine

Josefine er en meget blid, og ganske aktiv rødtopp som ikke ser noen grunn til å sitte rolig der hun blir plassert. Det var så vidt at jeg rakk å fokusere og knipse et bilde før hun forsvant ut av billedruta.

Learn More

Ølklubben N.B.A.S.

Ølet som du tar med til et N.B.A.S.-møte kan gjerne være av en type som ingen har hørt om før, og hvis det er brygget av munker i et gammelt kloster i Belgia så er ikke det noen ulempe heller.

Learn More

Stella

En liten jente som heter Stella kom på besøk for å la seg fotografere. Hun hadde feiret sitt første jubileum bare noen dager før, og skulle i den anledning få laget et portrett eller to.

Learn More

Portrett i Skaustua

Ungene nektet plent å oppholde seg noe annet sted enn akkurat der jeg skulle fotografere min kone. Så ganske snart ble det til barnefotografering istedenfor.

Learn More

Eva’s and Harri’s Finnish wedding

In late August I had the opportunity to be the wedding photographer of a wonderful Finnish couple as they got married in the charming little town of Hanko, on the southern shore of Finland.

Learn More

Bryllupsfotograf for Eva og Harri i Hanko, Finland

I slutten av august fikk jeg lov å være bryllupsfotograf til et flott finsk par da de giftet seg i den sjarmerende lille byen Hanko på Finlands sørkyst.

Learn More

Madeleines og Christians italienske bryllup

I begynnelsen av juli i år samlet Madeleine og Christian familie og venner for å feire bryllup på en 600 år gammel vingård i Toscana

Learn More

Christians konfirmasjon

En bassgitar og en skateboard kom til nytte da vi tok noen uformelle konfirmasjonsbilder i uthuset og ute på hestebeitet.

Learn More

Christians utdrikningslag

For et år siden arrangerte Christian et fantastisk utdrikningslag for sin gode venn Frank. Det utdrikningslaget begynte med at Frank ble stoppet av politiet. Det var et godt gjennomført overraskelsesmoment, og det krevdes en god del planlegging for å kunne gjengjelde det på en tilfredsstillende måte. I begynnelsen av juni i år var planen klar og Frank kunne slå tilbake i direktesending på NRK P3.

Learn More

Grave

Da Gravemaskinmannen kom var det bare Karl Magnus (og pappa) som var hjemme. Kan dere gjette hva som skjedde!? Karl Magnus fikk kjøre i gravemaskinen. Kjempelenge!

Learn More

Liv

Sist fredag kom Anette og Trygve og besøkte oss her i skogen, og de hadde med seg nydelige lille Liv med de store blå øynene.

Learn More

Franks utdrikningslag

For omtrent et år siden spurte en kamerat om jeg kunne tenke meg å fotografere et utdrikningslag som han skulle arrangere. Ja, sa jeg, det ville jeg gjerne.

Learn More

Ved

Én av de mange tingene man har å glede seg over når man bor i et gammelt, godt ventilert hus i skogen, er all den veden man får anledning å bruke opp i løpet av vinteren. Åpen peis, to vedovner og en gammel jernkomfyr sluker glatt mellom to og fire bananesker ved i løpet av en kald vinterdag. Noen ganger kan det jo virke litt upraktisk å måtte bruke så mye tid til å mate...

Learn More

Eriks reise

En helg for ikke så lenge siden pakket Erik sin Kaptein Sabeltann-koffert og hoppet på et skip til et fremmed land.

Learn More

Siste vinterdag på Rennesik

Da det endelig ble lørdag tok guttene på seg støvlene og ga seg ut på tunet og videre inn i skogen. Hvem vet, kanskje blir dette den siste vinterdag?

Learn More

Julekort

    I god tid før jul tok fotografen en tur inn på låven og fant fram denne gamle sleden, som en god venn har deponert hos oss på ubestemt tid. Det var på tide å fotografere barna for å lage julekort. Noen gode venner skulle ta med sine tvillinger og så skulle vi ta bilde av dem alle sammen. Det var litt vanskelig å få sleden ut på beitet helt alene, ettersom det ikke...

Learn More

Portrettfoto med Marcel Leliënhof

Jeg fikk tatt meg en tur til Oslo i helgen og fikk vært med på en foto-workshop om portrettfotografering, ledet av fotograf Marcel Leliënhof. Turen var bra på mange måter. Først og fremst var det gøy å få anledning å ta en masse bilder av flotte og flinke modeller med hjelp av førsteklassens lysutstyr. Det var veldig interessant å høre Leliënhof fortelle om sitt syn på...

Learn More

Foto i snø

Det er jo helt fantastisk gøy å være to år og få lov å vippe sammen med sin bror i en halv meter snø. Det er bare nesten like gøy å få lov å fotografere en toåring som leker med sin bror i snøen. Det var vel litt mørkt for fotografering i går, men snøen var jo en fin-fin reflektor, og dagens kameraer takler jo litt dårlig lys. Så kunne de fokusere på leken og all snøen,...

Learn More

For første gang

Bestefar er på besøk i våre (relativt) siviliserte strøk. Det er ikke så ofte man får se Bestefar når han bor nesten helt borte på Nordpolen, i Finmark. Men i mandags kom han, og det var rørende å se (høre om, i mitt tilfelle) hvor glade guttene ble da Bestefar kom sammen med mor for å hente i barnehagen. Erik (3,5) klamret seg rundt halsen på bestefar så...

Learn More

Jakt i Andebus skoger

For en tid tilbake så tok jeg jegerprøven. Jeg ser ikke for meg at jeg kommer bruke mye tid med å jage min mat med børse i hånd, men når jeg nå først bor mitt i jaktmarken føltes det likevel naturlig å i hvert fall vite litt om hva det dreier seg om. En tid etter at vi som tok kurset sammen hadde tatt den formelle prøven, ble vi invitert på rådyrsjakt av gutta som...

Learn More