Christian fikk klar beskjed av sin kommende brud Madeleine at han kunne trenge å jobbe litt, og at utdrikningslaget i hvert fall ikke ville gå av stabelen denne lørdagen, for det visste hun helt sikkert. Og ettersom den blivende brudgommen nå satt i studio i radiohuset på NRK Marienlyst, på direkten i Lørdagsrådet, så kan man være ganske sikker på at han ante fred og ingen fare. I Lørdagsrådet snakket de tilfeldigvis om bryllup, og etter hvert også om utdrikningslag. De andre i studio var kjent med at Christian snart skal gifte seg og spurte om han hadde blitt drukket ut ennå. –Nei, svarte Christian.
–Jeg hadde kanskje trodd at det skulle skje i dag men… –DET SKJER I DAG, avbryter 25 unge menn samtidig som de alle sammen trenger seg inn i det lille radiostudioet.

For et år siden arrangerte Christian et fantastisk utdrikningslag for sin gode venn Frank. Det utdrikningslaget begynte med at Frank ble stoppet av politiet. Det var et godt gjennomført overraskelsesmoment, og det krevdes en god del planlegging for å kunne gjengjelde det på en tilfredsstillende måte. I begynnelsen av juni i år var planen klar og Frank kunne slå tilbake i direktesending på NRK P3. En må kunne si at det ble en god revansje.

Resten av utdrikningslaget ble også flott. Etter en kort gjesteframtreden utenfor Grand Hotell, Christian iført gammel velkjent pikkolouniform, fulgte kjøretur i både Ferrari og helikopter. Dessuten ble det tid til litt vennskaplig krigføring med malingskuler i skogen rett utenfor Oslo. Dagen ble avsluttet med middag og sterke drikker i fornemme lokaler. Dere kan stole på at Christian ble drukket ut.

Christian blir overrasket på direkten i Lørdagsrådet på P3

Champagne på terrassen i radiohuset

Christian hjelper hotellgjester utenfor Grand

 

Grands egen pikkolo så ut til å være fornøyd med Christians innsats

P4 kom og ville gjerne stille noen spørsmål

Christian gjorde Oslos gater usikre i nærmere en time

Åpning av sprudlevann...

...så spruten står

Spruten fjerner alle glassbiter...

...men en mister jo noen av de edle dråpene da

Klar til å nytes

Forlover Frank kriger med malingskuler

 

Fahmi gjør fredstegn (?)

 

Kjendispressen hadde fått tips og ville gjerne ta noen bilder

Gutta på tur

 

Christian er fornøyd med utdrikningslaget som forlover Frank har satt i stand

 

De unge mennene nyter forfriskninger før middagen blir servert i fornemme omgivelser