Det er så flott her på Rennesik om sommeren, det perfekte stedet for en familiefotografering, synes nå jeg i hvert fall. Kine kom opp en tur igjen, sammen med lille Leon. De har jo vært her før. Her kan du se dåpsbildene av Leon. Hennes mann Stian var også med, og hennes søster Tonje med sønnen Jonas. Det var egentlig bestemor Kari som hadde bestilt fotograferingen, og denne søndagen i begynnelsen av august passet helt perfekt. Barna var blide og tålmodige, og lyset var nesten helt perfekt; en fin dag å være fotograf. Etter 45 minutter hadde vi allerede mange flotte familiebilder å velge mellom, så da var det bare å sette på kaffen.

Jonas hjelper Leon å gå på hestebeitet

Jonas hjelper Leon å gå på hestebeitet

Jonas og Leon leker godt sammen

Jonas og Leon leker godt sammen

Denne veien!

Denne veien!

To blide gutter

To blide gutter

Jonas henger med onkel Stian

Jonas og onkel Stian

Mamma Kine og lille Leon

Mamma Kine og lille Leon viser alle tennene sine

Mamma Tonje sammen med Jonas

Mamma Tonje sammen med Jonas

Søstrene Tonje og Kine

Søstrene Tonje og Kine

Her er barna og barnebarna samlet

Her er barna og barnebarna samlet

For den som ønsker bilder av familien eller barna så er det selvfølgelig bare å ta kontakt. Se litt på bildene i «galleriet» eller finn ut litt mer om priser og produkter her. Jeg kommer gjerne til dere med mitt kamera, og kanskje et lys eller to. Dere er også velkomne hit til Rennesik. Her er det god plass ute, og det er også muligheter til å ta bilder innendørs. Nå som høsten er her blir det jo etterhvert kaldt ute, men det blir også veldig vakkert; med høstfarger og lav sol. Og vinteren pleier også være veldig flott her oppe, ofte med masse snø som gjør seg godt på bilde. Her er noen vinterbilderOg her er min kontaktinformasjon.

Dessuten tar jeg selvfølgelig bryllupsbilder. Her er et bryllup fra i fjor. Jeg lover at noen av årets brylluper snart kommer også 🙂