Lifestyle-fotografi
Jonas under en workshop i Drammen

Hei til dere i Japan Photo! 

Velkommen til en liten presentasjon av bilder jeg har tatt, mest ment for å vise frem min interesse for fotografi. Min formelle CV sender jeg sammen med søknaden. 

Akkurat nå jobber jeg altså i en nettbutikk som selger friluftsutstyr, men mesteparten av mitt arbeidsliv så langt har altså vært innenfor TV-nyheter. Aller mest har jeg jobbet som fotograf (kameramann) og redigerer, både i USA og i Norge. Men jeg har også vært reporter, produsent, og grafiker. Jeg var i flere forskjellige NRK-redaksjoner i 12 år, før jeg sluttet med TV i 2014. I USA var jeg videojournalist i KHNL (NBC) i Honolulu i tre år.

Utdannelsen min tok jeg også i USA, en Bachelor of Arts in Communication.

Lenger ned, under stillbildene, kommer det noen korte video-snutter, bland annet et par stykker som jeg klarte å finne i NRKs arkiv.

STILLFOTO

Her er noen av de hundretusentalls bildene jeg har tatt siden 2012, da jeg begynte å satse på stillbilder. Klikk på en «miniatyr» for å forstørre bildet, og bla til høyre eller venstre.

 

VIDEO

Som fotograf – eller kameramann – har jeg filmet og redigert tusenvis av nyhetsinnslag gjennom 15 år i KNHL/NBC og i NRK. Her er noen få klipp som jeg fant i NRKs arkiv, og et par snutter av barna hjemme på gården.