For et par uker siden besøkte Stella og Imma Rennesik igjen, for å få tatt noen nye portretter til sine fans. De to jentene har jo vokst veldig siden sist, og da er det fint at man kan få ta en tur og hilse på sin fotograf i skogen; det synes fotografen også. Den formelle grunnen til fotograferingen var Immas bursdag. Hun hadde nylig fylt 1 år, og nå var det på tide med 1-årsbilder. Stella har jo tatt sine 1-årsbilder for lenge siden, men hun ble likevel med for å gi Imma litt veiledning og noen poseringstips.

På en kasse i skogen

En ettåring på en kasse i skogen, med stilriktig hanekam

Jentene var like interessert i  blomster som i fotografering

Jentene var like interessert i blomster som i fotografering

En blid ettåring hos fotografen

En blid ettåring hos fotografen

To søstre fra Sandefjord poserer for et søskenbilde

To søstre fra Sandefjord poserer for et søskenbilde

Ettåringens storesyster

Portrett av ettåringens storesøster

De små prinsessene var like blide og hyggelige som de pleier, selv om de til tider var mer interessert i å plukke hvitveis enn i å posere for sine portrettbilder. Med så søte jenter, og med god hjelp fra foreldrene, er det en fryd å være fotograf. Dessuten var det en nydelig vårdag, strålende sol og varmt. Det var perfekt vær for å fotografere ute. Men vi tok noen portretter inne i studio også, i den samme gyngestolen som Stella satt i den gangen hun tok sine ettårsbilder.

Ettårsbilder i studio, I den samme gyngestolen som søstra satt i for sine ettårsbilder

Ettårsbilder i studio, i den samme gyngestolen som søstren satt i for sine ettårsbilder

Imma i studio

Imma i studio

Studioportrett

Studioportrett

Studioet er ikke mindre enn at man kan ta en lites spasertur...

Studioet er ikke mindre enn at man kan ta en lites spasertur…

Her er også et lite galleri av alle bildene fotografen har tatt av søstrene fra Sandefjord

[flagallery gid=3]

Takk for besøket, håper du likte mine fotografier. Se deg gjerne litt rundt på nettsiden. Kanskje du også trenger en fotograf, for eksempel til et bryllup eller en konfirmasjon? Trenger du noen ettårsbilder, eller bare noen pene portrettbilder av deg selv? Jeg kan komme til deg, eller du kan komme til mitt lille studio i skogen, ikke langt fra Sandefjord. Jeg tar oppdrag som bryllupsfotograf, barnefotograf eller portrettfotograf. Ta kontakt hvis du har spørsmål om fotografering eller priser.