Jonas under en workshop i Drammen

Hei til dere i Universitetet i Sørøst-Norge.no! 

Velkommen til en liten presentasjon av ting jeg har laget, og en kort introduksjon til min tidligere arbeidserfaring. Min formelle CV regner jeg med at dere har arkivert. 

Mesteparten av mitt arbeidsliv så langt har altså vært innenfor TV-nyheter. Aller mest har jeg jobbet som fotograf (kameramann) og redigerer, både i USA og i Norge. Men jeg har også vært reporter, produsent, og grafiker. Jeg var i flere forskjellige NRK-redaksjoner i 12 år, før jeg sluttet med TV i 2014. I USA var jeg videojournalist i KHNL (NBC) i Honolulu i tre år.

Utdannelsen min tok jeg også i USA, en Bachelor of Arts in Communication.

Rett under kommer en kort presentasjonsvideo jeg laget i en annen sammenheng, sist høst.

VIDEO

Som fotograf – eller kameramann – har jeg filmet og redigert tusenvis av nyhetsinnslag gjennom 15 år i KNHL/NBC og i NRK. Det har vist seg å være utfordrende å finne mitt eget materiale i NRKs nyhetsarkiver, men her er noen få klipp som jeg fant, i tillegg til et par snutter av barna hjemme på gården.

STILLFOTO

Her er noen av de hundretusentalls bildene jeg har tatt siden 2012, da jeg begynte å satse på stillbilder. Klikk på en «miniatyr» for å forstørre bildet, og bla til høyre eller venstre.