Boudoir

boudoir-fotografering
Jonas under en workshop i Drammen

Velkommen til boudoir-fotografering hos fotograf Jonas Rydén

Har du lyst på noen pene, sensuelle og kanskje litt utfordrende bilder av deg selv? Kanskje du vil overraske kjæresten din med noe søtt og sensuelt, som en romantisk og litt pirrende gave til bursdagen eller som morgengave? Eller kanskje du vil gi det i gave til deg selv?

I så fall er du kommet til riktig sted: Velkommen til min side for boudoir-fotografering.

Kanskje har du hørt om boudoir som sjanger allerede? Det har lenge vært en populær nisje i både USA og England, og har under de siste årene blitt litt vanligere å høre om her i Norge også, og det er stadig flere fotografer som har boudoir-fotografering som en del av sitt tilbud. Har du kanskje sett noen pene boudoir-bilder som noen annen har tatt, og kunne tenke deg å ta noen selv?

«Boudoir» er fransk, og er som regel en betegnelse på en kvinnes soverom eller indre gemakker.  Innenfor fotografiens verden, er Boudoir som regel en romantisk og sensuell stil, ofte med kvinner søtt eller sexy undertøy, og gjerne med en hentydning til det litt frekke. Men selv om det gjerne kan være frekt og sexy, skal det samtidig være pent og classy, og oftest med en myk og romantisk fremtoning.

Når man skal på boudoir-fotografering så er det vanlig å gå til en frisør og makeup-artist først. Du kan selvsagt ordne hår og sminke selv, men for noen så er det litt av poenget med en boudoir-shoot, at man er på sitt aller fineste, og at man blir litt stelt og dullet med samtidig. Du kan også ordnet hår og makeup i foto-studioet, hvis du ønsker. Vi har god plass for å ordne med hår og sminke, og jeg har flere makeupartister som jeg jobber med jevnlig, og som vi kan avtale med. Om du heller vil ha med din egen makeupartist så går det også fint.

Hva du skal ha på deg for shooten velger du selvsagt selv, men det er vanlig å bruke noe pent og/eller sexy undertøy. Men det er bare fantasien som setter grenser. Kanskje du tar med kjærestens dress eller skjorte? Kanskje ville det vært morsomt å bruke lærbuksene dine, eller skolepikeuniformen. Eller kanskje du ikke trenger noe tøy i det hele tatt? Det er helt frivillig.

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål rundt boudoir-fotografering. Det er selvsagt et viktig poeng at fotografering foregår på en måte som føles trygg og komfortabel for deg, og alle bilder er selvsagt helt private og blir ikke vist til noen utenforstående med mindre du samtykker til det selv.

Pris, boudoir

Hårstyling og makeup (1 stil, ca 1,5 time)
Fotografering i studio, ca 1,5 time
Fotoalbum med opp til 10 bilder

9.500,-